TRAININGSSTUDIO IN AMSTERDAM HUREN BIJ STUDIO ZUIDAS

Studio Zuidas ligt pal aan de Ring A10 in Amsterdam. De trainingsstudio is professioneel ingericht als trainingsstudio voor mediatrainingen, presentatietrainingen, communicatietrainingen en alle andere trainingen met videofeedback.

De trainingsstudio in Amsterdam heeft alle technische faciliteiten voor trainingen, maar ook de juiste sfeer om prettig te trainen. Dat maakt het trainen in Studio Zuidas bijzonder effectief. Omdat de trainingsstudio aan de rand van Amsterdam ligt, is hij goed bereikbaar zowel voor klanten uit Amsterdam zelf als mensen die met openbaar vervoer of auto naar de stad reizen.

Deze trainingsstudio van twee verdiepingen van 85 m2 in Amsterdam is ook ideaal als filmstudio en fotostudio voor kleine producties. Hij wordt ingezet voor filmopnames voor corporate video’s en voor social media, voor portretopnames en pack shots.

De trainingsstudio in Amsterdam heeft twee verdiepingen. De 85m2 trainingsstudio op de begane grond, en de meeting room op de eerste verdieping.

In de trainingsstudio  op de begane grond staat camera, scherm, licht ingesteld op een effectieve training, waarbij de deelnemers aan twee tafels vlak bij de trainingssituatie kunnen zitten en goed kunnen participeren.

De meeting room dient voor de voorbereiding, nabesprekingen van trainingen.

Je kunt de trainigsstudio huren voor een dagdeel, een dag of een langere periode. Vraag naar onze voorwaarden en prijzen!

Formulier