Video, fotografie en podcast studio

Studio Zuidas is een compacte studio aan de Ring A10 waar je video professioneel opneemt en streamt tegen bescheiden kosten. Onze anderhalve meter-proof studio staat 24×7 standaard klaar voor gebruik. Voor de opname van presentaties, talkshows en webinars. Je kunt dus snel beginnen.

Wil je meer dan onze standaard opstelling dan passen we de set aan, plaatsen meer camera’s en zetten de techniek in die doet wat jij wilt: split-screens, instarten video’s of speciale graphics. Je kunt dat natuurlijk ook zelf doen.

Heb je geen ervaring? Geen punt. Wij begeleiden je en zorgen ervoor dat jouw presentatoren en gasten goed uit de verf komen. Logisch, want dat is de oorsprong van ons bedrijf.

Wij zorgen voor een veilige en ontspannen omgeving. We  hanteren het COVID-19 Protocol van de AV industrie, werken met ervaren partners en hebben een gezonde catering. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer en dat merk je aan het resultaat.

Heb je een virtueel Event, zoals een Algemene Aandeelhoudersvergadering (AVA), Algemene Leden Vergadering, Congres, Webinar, Talk Show, Workshop of Presentatie?

Kom dan naar Studio Zuidas, Gebouw Zuidcirkel, Pilotenstraat 38 Amsterdam.

Voor een dag studio inclusief apparatuur rekenen we € 900, een halve dag kost € 495 ex BTW. 

Fotostudio
Studio Zuidas is een perfecte studio voor fotografie. Achtergrondrollen hangen klaar voor gebruik, je kunt tien meter afstand nemen tot je object en het meeste licht is al aanwezig. Bel voor de tarieven en kom even langs om je te oriënteren.

Podcaststudio
Neem je eigen podcast op in onze podcaststudio. Monteer hem zelf af of laat ons dat doen. We kunnen hem voor je online publiceren en vindbaar maken. Bel voor de tarieven en kom even langs om je te oriënteren.