Video, podcast en live stream studio

Studio Zuidas is de compacte studio aan de Ring A10 waar je video en podcasts professioneel opneemt en streamt tegen bescheiden kosten. Onze anderhalvemeter-proof studio staat 24×7 voor je klaar. Net als de mensen en de techniek die je nodig hebt voor een goed resultaat.

Een presentatie, talkshow of webinar realiseer je bij ons snel en gemakkelijk. Zeker als je ook samenwerkt met onze tekstschrijvers, regisseurs, cameramensen, technici en visagisten. Onze basic set is simpel, effectief en direct te gebruiken. Natuurlijk kun je de set aanpassen en meer of minder techniek inzetten. 

Heb je geen ervaring? Geen punt. Dan zorgen wij ervoor dat je goed uit de verf komt. En jouw gasten ook. Logisch, want media- en presentatietraining  is de oorsprong van ons bedrijf.

Wij bieden een veilige en ontspannen omgeving. We  hanteren het COVID-19 Protocol van de AV industrie, werken met ervaren partners en hebben een gezonde catering. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer en dat merk je aan het resultaat.

Live stream
Heb je een virtueel event, zoals een algemene aandeelhoudersvergadering, algemene leden vergadering, congres, webinar, talk show of workshop of presentatie? Nee die op in Studio Zuidas.

Voor een dag basic videostudio inclusief apparatuur rekenen we vanaf € 900 en voor een  halve dag vanaf € 495 ex BTW. 

Podcaststudio
Neem je eigen podcast op in onze aparte podcast studio. Monteer zelf af of laat ons dat doen. We kunnen hem voor je online publiceren en vindbaar maken.

Voor een dag podcast studio inclusief apparatuur rekenen we vanaf € 495 voor een  halve dag vanaf € 295 ex BTW. 

Bereikbaar
Bel 0654267277 voor een afspraak en kom even langs om je te oriënteren. We zitten pal aan de Ring A 10, bedrijventerrein Schinkel, Gebouw Zuidcirkel, Pilotenstraat 38, 1059 CR.