STUDIO VOOR PRESENTATIETRAINING IN AMSTERDAM HUREN BIJ STUDIO ZUIDAS

Studio Zuidas ligt pal aan de Ring A10 in Amsterdam. De studio voor presentatietraining is professioneel ingericht als studio voor mediatraining, presentatietraining, communicatietraining en andere trainingen met videofeedback.

De studio voor presentatietraining in Amsterdam heeft alle technische faciliteiten voor trainingen, maar ook de juiste sfeer om prettig te trainen. Dat maakt presentatietraining in Studio Zuidas bijzonder effectief. Omdat de studio voor presentatietraining aan de rand van Amsterdam ligt, is hij goed bereikbaar zowel voor klanten uit Amsterdam zelf als mensen die met openbaar vervoer of auto naar de stad reizen.

Deze studio voor presentatietraining van twee verdiepingen van 85 m2 in Amsterdam is ook ideaal als filmstudio en fotostudio voor kleine producties. Hij wordt ingezet voor filmopnames voor corporate video’s en voor social media, voor portretopnames en pack shots.

De studio voor presentatietraining heeft twee verdiepingen. De 85m2 studio op de begane grond en de meeting room op de eerste verdieping. De meeting room is ideaal voor de voorbereiding en de nabespreking van de mediatraining

In de studio op de begane grond staat camera, scherm, licht ingesteld op een effectieve presentatietraining, waarbij de deelnemers aan twee tafels vlak bij de presentatietraining zelf kunnen zitten en goed kunnen participeren.

Je kunt onze  studio voor presentatietraining in Amsterdam huren voor een dagdeel, een dag of een langere periode. Vraag naar onze voorwaarden en prijzen!

Formulier