PROFESSIONELE FOTOSTUDIO IN AMSTERDAM HUREN BIJ STUDIO ZUIDAS

Studio Zuidas ligt pal aan de Ring A10 in Amsterdam. De fotostudio is professioneel ingericht en bijzonder geschikt voor de registratie van interviews voor portretfotografie en pack shots.

In de fotostudio in Amsterdam kun je het standaard licht, achtergrondrollen en tafels gebruiken voor een goede photoshoot.

Omdat de fotostudio aan de rand van Amsterdam ligt, is hij goed bereikbaar zowel voor klanten uit Amsterdam zelf als mensen die met openbaar vervoer of auto naar de stad reizen. Wij hebben voor de fotostudio twee parkeerplaatsen vrij, die je zelf kunt gebruiken of aanbieden aan je klanten.

Onze professionele fotostudio heeft twee verdiepingen. De opnamestudio van 85m2 is op de begane grond. Op de eerste verdieping kun je gebruik maken van de meeting room, met riante vergadertafel, professionele Nespressomachine en een goed gevulde koelkast.

Onze professionele fotostudio wordt ook gebruikt als filmstudio en trainingsstudio. De fotostudio wordt gebruikt voor de registratie van interviews voor o.a. corporate video’s en filmpjes voor social media.

De filmstudio in Amsterdam is ideaal voor  presentatietrainingen, communicatietrainingen en alle andere trainingen met videofeedback.

Je kunt de studio huren voor een dagdeel, maar ook voor een langere periode. Vraag naar onze voorwaarden en prijzen!

Formulier