Studio Zuidas

Bij Studio Zuidas kom je voor een media- of presentatietraining. Wij helpen je met je persverklaring, interview en persconferentie. Met je presentatie voor een pitch, aandeelhoudersvergadering, tender en congres. Bij ons draait alles om jouw verhaal en hoe je dat brengt.

Onder het motto “Your Story, Your Performance” adviseren, trainen en coachen wij ondernemers, beleidsmakers, managers, directeuren, bestuurders en commissarissen. Wij focussen op jou als persoon, zodat je optimaal communiceert, in het belang van je organisatie.

Wij denken mee over de strekking van je verhaal, de keuze van woord en beeld en de presentatie aan publiek of media. Zo sluit je aan bij het verhaal van je organisatie en breng je consistentie in je optreden.

Dit is vooral vruchtbaar op scharniermomenten zoals de start, de groei en de fusie van organisaties. Bij wisseling van eigenaar, directie en andere gezichtsbepalende functionarissen. Zowel bij voorspoed als bij tegenslag.

Wij starten op ad hoc basis, waarna een vruchtbare samenwerking kan ontstaan, die leidt tot een permanente relatie. Daarbij monitoren wij je performances, geven direct per Whatsapp, mail of telefoon advies en zijn permanent beschikbaar.