Marcel & Team

Marcel van den Berg, communicatiestrateeg, mediatrainer, presentatietrainer.

Mijn gasten moeten goed uit de verf komen. Als woordvoerder, presentator of gesprekspartner. Daarvoor werk ik samen met een vast team specialisten. Scherp op de inhoud en relaxed in de omgang. Wij hebben allemaal dezelfde drive: jouw verhaal en jouw (media)optreden tot een succes maken. Ons motto: Your Story, Your Performance.

Anniek van den Brand is van huis uit journaliste, weet wat nieuws is en hoe je dat moet brengen. Anniek interviewde honderden ondernemers, bestuurders en werknemers.

Kees Kamp is onze financiële specialist. Als voormalig financieel journalist en partner bij een financieel communicatiebureau weet hij welke betekenis je aan cijfers kunt geven.

Peter van der Herberg registreert beeld en geluid. Met een schuin oog op de klok en een scherpe oog voor  de storyline helpt hij jouw verhaal samen te ballen tot een krachtige performance.

Ons kleine team staat op de schouders van grote sprekers, die de kunst van het spreken hebben beoefend, beschreven en doorgegeven. Tips? die vindt je op: mediatraining, tips, voorbeelden en theorie.